KEMBALI SIHAT SECARA SEMULAJADI

Formula daripada kunyit hitam hasil R&D saintis MARDI

Penjelasan tentang potensi kunyit hitam oleh Dr. Zuraida, Saintis MARDI merangkap ketua penyelidik R&D menghasilkan produk berasaskan kunyit hitam.

Dr. Zuraida, Saintis MARDI

Hidup tersiksa kerana penyakit?

Bacaan gula yang tinggi
Tekanan darah yang bermasalah
Saluran banyak tersumbat

Kesannya sangat tak menyenangkan

Nak buat kerja rasa tak selesa
Selalu minta cuti sampai kena sindir
Penat sebab kena selalu ke hospital untuk follow up
Nak ke mana-mana pun takut apa-apa berlaku
Tak boleh nak bebas buat aktiviti macam orang lain
Nak makan yang sedap-sedap pun tak berani

Risiko yang bakal dihadapi kalau dibiarkan berterusan

Terpaksa lalui pembedahan
Rawatan yang mahal dan berisiko
Risiko kematian mengejut memang ada

Kembalikan kesihatan anda dengan Black G Kapsul

Black G Kapsul merupakan produk berasaskan herba istimewa Kunyit Hitam (Kaempferia parviflora) yang tinggi kandungan Bioflavonoids.
Kandungan Bioflavonoid yang tinggi dalam kunyit hitam (sumber data : kajian MARDI)

Bagaimana Black G Kapsul membantu mengembalikan kesihatan anda?

Black G Kapsul yang diperbuat daripada kunyit hitam mempunyai kandungan Bio Flavonoids yang tinggi.

Antara fungsi Bioflavonoids yang telah dikenalpasti melalui kajian ialah :

ANTI OKSIDAN YANG BAIK
MENGURANGKAN RISIKO
SAKIT OTOT
MENGURANGKAN SAKIT
KEPALA DAN PERUT
MENINGKATKAN
KEKUATAN OTOT
MENINGKATKAN BEKALAN
DARAH KE SEL-SEL OTAK
MEMBANTU MENGIMBANGI TAHAP HORMON DAN HAID BAGI WANITA
MENCEGAH MALARIA
ATAU DENGGI
ANTIKULAT DAN
ANTIMIKROBAKTERIA
SEDERHANA
ANTI KEMURUNGAN
PENYAKIT KERADANGAN YANG BERKAITAN GOUT, ALAHAN, ULSER APTHOUS DAN ULSER PEPTIK.
KESAN ANTI-GASTRIK ULSER
PENINGKATAN ALIRAN DARAH
MENCEGAH DAN PENAWAR
PENYAKIT ALZHEIMER
MENGAWAL GULA DALAM DARAH
MELANCARKAN
PEREDARAN DARAH
MENINGKATKAN KEINGINAN, MENINGKATKAN KEKUATAN DAN TENAGA, MENGURANGKAN KELETIHAN
MEMBANTU SISTEM PENGHADAMAN
MENGURANGKAN TRIGLISERIDA (KOLESTROL JAHAT)

3 ciri utama Black G Kapsul

Berkesan

Pengambilan black ginger secara berterusan menunjukkan hasil yang sangat positif dan apabila diambil pada dos yang mencukupi untuk beberapa hari, keputusan yang mengagumkan dapat diperhatikan.

Selamat

Produk-produk yang dihasilkan dijamin selamat dan bebas dari bahan-bahan terlarang. Semua produk yang dihasilkan adalah kajian bersama MARDI dan ia akan terus dipantau oleh pihak MARDI agar tiada bahan-bahan terlarang ditambah ataupun dimanipulasi.

Mudah

Hanya amalkan sebiji sehari sebelum sarapan.
1 botol Black G Kapsul mengandungi 30 biji

Satu-satunya produk kunyit hitam yang ada kolaborasi dengan MARDI

Segalanya bermula pada pertengahan 2016 dimana termeterai perjanjian projek kolaborasi bersama MARDI (Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia) & Black G Sdn. Bhd.

Hasil projek kolaborasi bersama MARDI (Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia) dan dana yang telah disuntik oleh syarikat Black G Sdn. Bhd berjaya menghasilkan beberapa produk berasaskan kunyit hitam. Projek kolaborasi ini telah ditandatangani oleh MARDI bersama syarikat Black G Sdn. Bhd. dibawah tajuk “Evaluation, development and up-scaling of black ginger based product” yang diketuai oleh Dr Zuraida Ab Rahman berkepakaran dalam bidang Bioteknologi & Biokimia tumbuhan.

Amalkan Black G Kapsul untuk kehidupan yang lebih bermakna

Hati lebih tenang sebab penyakit telah berkurang dan sembuh
Buat aktiviti kesukaan tanpa risau sebab rasa lebih bertenaga
Dapat makan makanan kegemaran sebab kesihatan sudah semakin baik
Lebih bahagia dan ceria sebab tenaga telah pulih
Menunaikan ibadat lebih khusyuk dan sempurna kerana tiada rasa sakit-sakit waktu beribadat

Antara Kajian Antarabangsa yang menunjukkan kelebihan kunyit hitam (Kaempferia Parviflora)

1. Journal of Ethnopharmacological communication. Anti-allergy activity of compound from kaempferia parviflora. (2008). 116: 191-193
2. Journal of Pharmaceutical Sciences. Effects of Kaempferia Parviflora Extracts and Their Flavone Constituents on Pglycoprotein Function. (2007) 96(1): 223–233
3. Journal Food Chemistry. Anti-inflammatory effects of compounds from Kaempferia parviflora and Boesenbergia pandurata. Volume 115, Issue 2, 15 July 2009, Pages 534–538
4. Journal of Fitoterapia. Bioactive flavonoids from Kaempferia parviflora (2004).75(1):89-92.
5. The Journal of the Society of Reproduction and Fertility. Effects of Kaempferia parviflora extracts on reproductive parameters and spermatic blood flow in male rats.(2008) 136(4): 512-522
6. American Journal of Agricultural and Biological Sciences. Aphrodisiac activity of Kaempferia parviflora.. (2012). 7(2): 114-120
7. American Journal of Pharmacology and Toxicology. Anti-­‐Stress Effects Of Kaempferia
8. Parviflora In Immobilization Subjected Rats. (2013)., 8 (1): 31-­‐38.
9. Journal Photodermatology, Photoimmunology & Photomedicine. The protective effect of Kaempferia parviflora extract on UVB-­‐induced skin photoaging in hairless mice. (2014). 30(5):237-­‐245
ANUGERAH PRODUK CEMERLANG daripada PERSATUAN PENGELUAR UBAT TRADISIONAL MELAYU MALAYSIA (PURBATAMA)

Lebih 90,000 pengguna

“bacaan gula sekarang 5 dah turun, dah tak ambik insulin dah”
“saya dah sihat, fibroid saya mengecil dari 2cm ke 1.6cm”
“Badan rasa ringan dan pergerakan semakin aktif, memang rasa lain daripada biasa”
“Kencing manis dulu atas 9.8 sekarang 4.4”
“Tadi jumpa doc scan fibroid, doc cakap fibroid dah makin kecik atau dah takde”
“Doc cakap abang dah takde gout. Yahooo.. dah boleh makan seafood”
“Gi buat blood test, BP 8, Gula 4.8, Kolestrol 4. 7”
“Urat-urat saraf kesan minor strok makin membaik”

“Saya sakit lutut dan dan kebas-kebas tangan, lepas makan Black G 2 hari hilang”

Jaminan Keselamatan

Produk-produk yang dihasilkan dijamin selamat dan bebas dari bahan-bahan terlarang. Sekiranya tiada sebarang kesan selama 90 hari (3 bulan) penggunaan secara berterusan dengan panduan yang betul, kami akan pulangkan duit anda 100%.

Beli sekarang!

1 BOTOL

Harga 1 botol :

RM135

  • Tambah RM15 untuk pos

2 BOTOL

Harga 2 botol :

RM240

  • Free postage (jimat RM30)
  • Dilindungi jaminan wang dipulangkan jika tidak berkesan

3 BOTOL

Harga 3 botol :

RM360

  • Free postage (jimat RM45)
  • Dilindungi jaminan wang dipulangkan jika tidak berkesan

Soalan yang biasa ditanya oleh pelanggan

SIAPA SESUAI MAKAN?

Produk ini boleh dimakan oleh sesiapa pun yang berusia 12 tahun ke atas. Untuk 12 tahun ke bawah, pengambilan dalam dos 1/2 (separuh) dari dos dewasa dibolehkan. Bagi yang ada penyakit kronik dinasihatkan mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

BERAPA LAMA BERKESAN?
Kesan bergantung kepada kesihatan dan keadaan sistem tubuh badan individu.
SAKIT APA JUGA BOLEH MAKAN?

Produk ini bukanlah ubat. Ia merupakan produk kesihatan/makanan kesihatan/supplement yang penuh dengan khasiat yang mengembalikan kesihatan kita secara menyeluruh.

PERLU MAKAN UBAT HOSPITAL KE?
Ini adalah produk kesihatan. Tidak jadi masalah untuk makan bersama dengan ubat hospital.
BOLEH BERHENTI KE KALAU DAH SEMBUH?
Produk ini bertujuan untuk memberikan khasiat supaya tubuh badan dapat berfungsi dengan baik dan mencegah penyakit.

All Rights Reserved : HT Network ResourcesSdn Bhd (Co no:002959214D)
Alamat :  11-1 AWF2, Ampang Waterfront, 98000 Ampang, Selangor.
Tel : 0123455748 | Email : htresources00@gmail.com